Om bloggen

Det här är min blogg. Malin Cronas tankar och åsikter, ingen annans. Jag är journalist, mamma till två kloka pojkar. Jag älskar möten och det oanade som kan uppstå när människor träffas. På nätet, eller någon annanstans i världen.

0 svar på “Om bloggen”

 1. Hej,

  Jag deltog i föreläsningen som journalistrollen vid JMK den 26.1 och tyckte att de ämnen och åsikter som togs upp där var mycket intressanta och relevanta för oss som blivande journalister. Därför håller jag nu på att skriva en artikel till Femte Statsmakten om sociala medier och journalistrollen och skulle gärna tala med dig om detta och få din syn på hur journalister kan använda sig av sociala medier. Hör gärna av dig om du skulle ha möjlighet att träffa mig under denna vecka eller i början av nästa.

  Med vänliga hälsningar,

  Johanna Burman
  Femte Statsmakten
  E-post: johanna.burman@femtestatsmakten.se
  Tel: 0737244237

 2. Jag deltog i föreläsningen som journalistrollen vid JMK den 26.1 och tyckte att de ämnen och åsikter som togs upp där var mycket intressanta och relevanta för oss som blivande journalister. Därför håller jag nu på att skriva en artikel till Femte Statsmakten om sociala medier och journalistrollen och skulle gärna tala med dig om detta och få din syn på hur journalister kan använda sig av sociala medier. Hör gärna av dig om du skulle ha möjlighet att träffa mig under denna vecka eller i början av nästa.
  +1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *